Domeinnaam

Voor elk doel kan u bij JEP webdesign een geschikte domeinnaam registreren. Een domeinnaam, ook wel bekend als het adres waarmee een website van een bedrijf, persoon of stichting zichtbaar is op het internet. Het is eigenlijk uw eigen online adres op het grote internet waarmee mensen makkelijk uw website kunnen bekijken en onthouden op het internet.

Uw eigen domeinnaam?

Uw unieke plek op het internet
Heeft u een goed idee voor een website, webshop of eigen bedrijf? Registreer dan nu uw domeinnaam en claim hiermee uw unieke plek op het internet!

Gratis sitedoorsturingen
Uw eigen domeinnaam doorsturen naar een andere website, of bijvoorbeeld een Facebookpagina? Bij JEP webdesign kan u gebruik maken van gratis redirects zodat u dit eenvoudig kan realiseren.

.nl domeinnaam
check_circleGeschikt voor Nederlandse websites en webshops
€5,95
/jaar
.com domeinnaam
check_circleGeschikt voor Nederlandse & internationale websites
€18,90
/jaar

Webhosting

Naast uw domeinnaam heeft u ook webhosting nodig. Onder hosting verstaan we het huren van ruimte op een server, hierop wordt uw website gepubliceerd en zo is de website voor iedereen ter wereld te bereiken. Ook hiervoor kunt u bij JEP webdesign terecht. Een goede hosting is om meerdere redenen belangrijk, zo is onder andere de snelheid van de website van belang voor uw vindbaarheid in bijvoorbeeld Google. Google vindt snelheid belangrijk en uw bezoekers vinden dit natuurlijk ook.

Start

€1,87
/maand
Inclusief
2 GB SSD opslag
10 E-mailadressen
5 Subdomeinen

Basis

€3,69

/maand
Inclusief
4 GB SSD opslag
25 E-mailadressen
10 Subdomeinen

Plus

€6,87

/maand
Inclusief
8 GB SSD opslag
100 E-mailadressen
∞ Subdomeinen
Eenmalig gratis .nl domeinnaam

Compleet

€11,19

/maand
Inclusief
20 GB SSD opslag
200 E-mailadressen
∞ Subdomeinen
Eenmalig gratis .nl, .eu of .com domeinnaam

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW en worden per jaar gefactureerd

Standaard bij elk hostingpakket

Gratis SSL certificaat
Nieuwste PHP versie
Telefonische support
WordPress-installatie in één klik

Welk hosting pakket heeft u nodig?

Welke hosting u nodig heeft voor uw website of webshop is afhankelijk van de wensen die u heeft. Heeft u een website met een paar pagina’s nodig, dan is een kleiner pakket genoeg. Overstappen naar een groter pakket kan altijd. Standaard bij elk hostingpakket kan u met één klik een CMS zoals WordPress of Joomla installeren en installeert u zelf gratis SSL op je domeinnaam. Voor meer advies over welk hostingpakket het beste bij u past kunt u altijd contact met mij opnemen.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bel 040-2407151 of mail naar jasper@jepwebdesign.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?