Eerste hulp bij WordPress

Support van JEP webdesign is de ideale oplossing als u hulp nodig heeft bij uw WordPress website. Laat alle kleine en grote WordPress-klussen over aan JEP webdesign!

U heeft uw website al helemaal opgebouwd zoals u wil, maar er blijven nog een aantal functionaliteiten over die maar niet lukken. Of de lay-out ziet er nog niet helemaal zo uit als u wil. Dan kan JEP webdesign u verder helpen!

Wat komt er kijken bij WordPress onderhoud?

Het wekelijks updaten van uw WordPress website. Elke week controleer ik of de website up-to-date is. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk presteert. Hierbij kan u denken aan het updaten van alle plugins, het thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website.

Wekelijks wordt er een controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen met de website zullen ontstaan. Hierdoor zorg ik ervoor dat uw website veilig en snel is. Bovendien controleer ik ook of alle functionaliteiten nog goed werken. Zo weet u zeker dat je website altijd up-to-date blijft.

Ik zorg ervoor dat uw website goed beveiligd is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om aanvallen van hackers. In WordPress kunnen er lekken ontstaan door plugins die niet up-to-date zijn. Ik voer voor u wekelijks updates uit om zeker te zijn van een veilige website. Mocht uw website toch gehackt zijn, dan zorg ik ervoor dat de website weer volledig wordt hersteld.

Ervaart u onverhoopt toch problemen met uw website? Ik ben 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en problemen. Bel mij of stuur een mail en ik zal het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Heeft u al een website in eigen beheer?
U heeft uw website al ondergebracht bij een andere hostingpartij, maar u wilt toch het onderhoudspakket van JEP webdesign? Geen enkel probleem, voor een vast bedrag per maand zorg ik er voor dat uw website altijd goed onderhouden is.

WordPress onderhoudspakket

Prijs op aanvraag
Inclusief
Dagelijkse back-up volledige website
Wekelijks WordPress core updates
Wekelijks WordPress plugins updaten
Wekelijks WordPress thema updaten

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bel 040-2407151 of mail naar jasper@jepwebdesign.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?