Wilt u een professionele webshop laten maken?

Wilt u een professionele webshop laten maken? Bij JEP webdesign kan ik u helpen om uw online verkoop naar een hoger niveau te tillen. De webshops van JEP webdesign zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook responsive, zodat uw webshop op elk apparaat optimaal wordt weergegeven.

Als u ervoor kiest om uw webshop door JEP webdesign te laten maken, werk ik met WordPress, het meest populaire platform voor website- en webshop-ontwikkeling. WordPress biedt talloze mogelijkheden voor maatwerk en wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsupdates. Ik werk  dagelijks met WordPress en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ik een webshop kan ontwerpen die aan al uw wensen voldoet.

Uiteraard begrijp ik dat uw webshop niet alleen aantrekkelijk moet zijn, maar ook goed moet verkopen. Daarom zorg ik voor een duidelijk visuele presentatie van uw producten en een overzichtelijke structuur die beiden naadloos aansluiten bij uw huisstijl.

Heeft u al een webshop? Dan kan ik u helpen met het onderhoudspakket, zodat uw webshop altijd up-to-date en veilig is. Kortom, als u op zoek bent naar een professionele webshop, bent u bij JEP webdesign aan het juiste adres.

Persoonlijke service

Met aandacht voor uw behoefte en wensen komen we samen tot uw perfecte webshop. U als opdrachtgever wordt tijdens het gehele proces betrokken, van ontwerp tot ontwikkeling.

Gebruiksvriendelijke webshops

Uw webshop wordt zo ontwikkeld dat deze makkelijk te gebruiken is voor iedere bezoeker, met intuïtieve navigatie en duidelijke informatie.

Maatwerk oplossingen

Wanneer er specifieke functionaliteiten nodig zijn zijn er ook maatwerk oplossingen mogelijk om toch die speciale functie in uw webshop te verwerken.

Recent opgeleverde webshops

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bel 040-2407151 of mail naar jasper@jepwebdesign.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?