Wilt u een professionele website laten maken?

De websites van JEP webdesign maken indruk. En natuurlijk zijn ze responsive, zodat ze altijd goed tot hun recht komen, op welk scherm de bezoeker uw website ook bekijkt.

Ik werk met WordPress, een enorm populair platform. Bijna 40% van alle websites op het internet zijn gebouwd met WordPress. Maar dat wil niet zeggen dat uw website een standaard format krijgt. WordPress wordt juist zo vaak gebruikt omdat het veel mogelijkheden biedt en continue wordt voorzien van (beveiligings)updates. Ik werk dagelijks met WordPress en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kan ik een goede website voor u bouwen én onderhouden.

Met de keuze voor WordPress is maatwerk mogelijk en kan ik een unieke website voor u maken. Het ontwerp sluit aan bij uw huisstijl en met een duidelijke indeling krijgen uw bezoekers de gewenste informatie. Is uw website al gelanceerd? Dan praat ik graag met u over een onderhoudspakket. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken.

Persoonlijke service

Met aandacht voor uw behoefte en wensen komen we samen tot uw perfecte website. U als opdrachtgever wordt tijdens het gehele proces betrokken, van ontwerp tot ontwikkeling.

Gebruiksvriendelijke websites

Uw website wordt zo ontwikkeld dat deze makkelijk te gebruiken is voor iedere bezoeker, met intuïtieve navigatie en duidelijke informatie.

Maatwerk oplossingen

Wanneer er specifieke functionaliteiten nodig zijn zijn er ook maatwerk oplossingen mogelijk om toch die speciale functie in uw website te verwerken.

Recent opgeleverde websites

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bel 040-2407151 of mail naar jasper@jepwebdesign.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?