Over mij

Mijn naam is Jasper van de Pas, eigenaar van JEP webdesign, gevestigd te Eindhoven. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webapplicaties. Niet alleen het bouwen maar ook het onderhoud en support kan u uitbesteden aan JEP webdesign. Daarmee realiseer ik professionele en veilige websites voor ondernemers en particulieren.

In 2019 bouwde ik mijn eerste eigen website met behulp van WordPress. Veel privé-projecten gedaan en al snel kwam ik er achter dat hier mijn passie ligt. Klanten helpen het beste uit hun website of webapplicatie te halen. Begin 2021 ben ik officieel gestart met JEP webdesign en ondertussen heb ik al verschillende opdrachtgevers kunnen helpen.
Inschatten wat u nodig hebt en meedenken vind ik het leukste aan websites bouwen. Ik ben pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Wilt u een keer kennismaken en samen bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn werkwijze

Van het begin tot het einde van een project betrek ik u, als opdrachtgever, bij iedere stap. Voordat ik start met een project maken we uitgebreid kennis en stuur ik u een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kennismaken

Bij een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw wensen en eisen. Daarnaast stel ik u een aantal vragen en denk ik graag met u mee.

Vrijblijvende offerte

Na onze kennismaking kan ik aan de slag. Om te beginnen met een passende offerte. De offerte ontvangt u meestal binnen 2 dagen.

Design

In de ontwerpfase maak ik een functioneel- en waar nodig een technisch ontwerp. In het designproces zitten ook een aantal contactmomenten en kunt u feedback geven op het design.

Ontwikkeling

Tijdens de ontwikkeling van uw website of webshop houd ik u uitgebreid op de hoogte van de voortgang. Feedback op uw product is ook in deze fase nog mogelijk.

Oplevering

Op het moment dat uw website of webshop helemaal naar wens is vindt de oplevering plaats. Eventueel ook te combineren met uitleg over de website en hoe u deze zelf kunt beheren.

Onderhoud

Met het onderhoudspakket van JEP webdesign kunt u het onderhoud uit handen geven en zorg ik dat uw website ook op de lange termijn goed blijft draaien. Beveiliging, updates, back-ups, noem maar op.

Recent opgeleverde projecten

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?

Bel 040-2407151 of mail naar jasper@jepwebdesign.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken?