Websites en webshops

Wilt u een website laten maken? De websites van JEP webdesign maken indruk. En natuurlijk zijn ze responsive, zodat ze altijd goed tot hun recht komen, op welk scherm de bezoeker uw website ook bekijkt.

Ik werk met WordPress, een enorm populair platform. Bijna 40% van alle websites op het internet zijn gebouwd met WordPress. Maar dat wil niet zeggen dat uw website een standaard format krijgt. WordPress wordt juist zo vaak gebruikt omdat het veel mogelijkheden biedt en continue wordt voorzien van (beveiligings)updates. Ik werk dagelijks met WordPress en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kan ik een goede website voor u bouwen én onderhouden.

Met de keuze voor WordPress is maatwerk mogelijk en kan ik een unieke website voor u maken. Het ontwerp sluit aan bij uw huisstijl en met een duidelijke indeling krijgen uw bezoekers de gewenste informatie. Is uw website al gelanceerd? Dan praat ik graag met u over een onderhoudspakket. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken.